OVER ONS….

Frogbite is een platform voor designers die hun werk graag op een T-shirt zien. Een T-shirt blijft het ultieme uithangbord. Een design op een shirt, een uitspraak op een shirt, is natuurlijk een statement naar jouw omgeving.

In 2005 opgericht, en na een break weer vol terug in 2021, met een frisse shop, nieuwe designs en stiekem ook onze klassiekers die weer om de hoek kijken. Heel wat BN’ers hebben in het verleden met onze shirts in talkshows gezeten of hun cabaret voorstelling gedaan. Niet omdat het moest van hun stylist maar omdat ze de designs zo dope vonden. Ons doel is om dit weer te bereiken, en de T-shirt buzz op festivals en andere creatieve plekken weer te starten!

Frogbite staat bekend om ontwerpen waar de zweem van Hip Hop, nostalgie en klassieke cult films aan hangt. Kortom, de mensen achter Frogbite zijn in ieder geval Old school fools , maar die toch ook mee surfen op alle nieuwe ontwikkelingen en trends.

Frogbite T-shirts zijn niet alleen verkrijgbaar in onze webshop maar we staan ook op plekken waar ook daadwerkelijk mensen zijn. Op de Sunday markets in Amsterdam bijvoorbeeld. Het is zo fijn om de reactie van mensen live te zien als de shirts aan de kraam van de markt hangen. Dit geeft ons weer energie, en het ontmoeten van mensen zorgt ook weer voor nieuwe ideeën en nieuwe aanmeldingen.

Ben je een vormgever en wil je heel graag in de Frogbite collectie komen, stuur ons gerust een bericht via het contact formulier.

    Onze shop

Frogbite
Daam Schijfweg 10
1507BD Zaandam

Telefoon: 06-51526273
E-mail: info@frogbite.nl

Het Team

Max

Oprichter Frogbite.nl

DTM_INC

Vormgeving